Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih voditelja u Srbiji je Jovan Memedović koji je u svojoj karijeri obišao cijeli svijet i poznat je kao veliki ljubitelj prirode. On živi u Beogradu ali ima jednu kuću brvnaru u kojoj često provodi vrijeme a njena lokacija nije poznata javnosti.

Jovan je poznat kao neko ko svoj život drži dalje od javnosti i nikada ne iznosi privatne detalje ali na društvenim mrežama često objavljuje fotke iz brvnare na kojima se može vidjeti kako izgleda njena untrašnjost. Naime kuća je napravljena u potpunom skladu sa prirodom i u nju je uloženo mnogo truda i ljubavi.

Voditelj se u brvnari veoma često osami a društvo mu jedino prave njegovi psi. Ako je suditi po fotkama koje objavljune Memedović svaki veći i važniji praznik provodi i svojoj brvnari daleko od drugih ljudi i potpuno izolovan. Na zidovima brvnare se nalaze uspomene koje su nastale dok je snimao emisije Sasvim prirodno a koje su u Jovanovom životu jako važne i na koje je ponosan.

Jovan je također uslikao i nekoliko detalja pa se mogu vidjeti i neki alati poput sjekire a također je tu i polica sa knjigama u kojima on uživa. Njegovi psi imaju pažljivo uređen svoj dio u brvnari što nieje ni čudo ako se zna da voditelj obožava sve životinje a posebno svoje pse. Iako na slikama nema vanjskog dijela kuće na Instagramu se može vidjeti da se ispred nje nalazi veliko dovrište koje je puno zelenila. U današnje vrijeme bi svako od nas poželio da ima ovakvo mjesto za bijeg i odmor.