Glumica Anđelka Prpić gostovala je u novogodišnjem izdanju jedne emisije, a to njeno pojavljivanje je privuklo veliku pažnju zbog afere koja je akutuelna i koja je vezana uz nju. Kako se saznalo, ona je u vezi sa najboljim prijateljem svog bivšeg supruga, s aad sa njim čeka i dijete, i glumica se na tu temu do sada nije oglašavala, ali se šalila u emisiji u kojoj je gostovala. Voditelj emisije na RTS Slobodan Šarenac zagonetno je aludirao na temu koja je ovih dana u fokusu javnosti, te je, uz najavu da će Anđelku pitati da otkrije ekskluzivu iz privatnog života koju svi čekaju da čuju postavio pitanje: ” Kad praviš rusku salatu, kad dodaješ grašak?”- da bi mu Anđelka rekla da to radi na kraju

Anđelka je nakon toga malo govorila o svome poslu, te o filmovima i serijama koje je tokom prošle godine snimala, te je nakon toga prešla za bogatu trpezu:” Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: “Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lijepo”, a ona kaže: “Ali tamo nema pečenja” Svima je zaparalo uši da je Anđelka, dok je jela pečenje rekla kako sada mora da jede više, ali je brzo prebacila temu na svoga kolegu Đorđa koji je nedavno postao otac:  ”Ja moram sada da jedem i za Đoleta, i za mene, i za sve nas.”

Voditelj Slobodan Šarenac je imao još jednu aluziju na trenutno goruću temu, te je rekao:” Pošto je ovih dana sve u nekim inicijalima, S.Š. i A.B. ti žele sve najbolje u Novoj godini – izgovorio je on, na šta se Anđelka grohotom nasmijala. Voditelj je još i dodao kako je Slobodan lijepo ime za dječaka, kao i Slobodanka za djevojčicu, na šta je anđelka rekla da je samo važno da je živo i zdravo. Ipak, glumica je svo vrijeme trudnički stomak skrivala dugačkim sakoom, koji se na trenutak povukao, te je mogao da se nazre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here