U nastavku današnjeg članka dotaći čemo se jedne jako zanimljive teme , a za koju ne sumnjamo da mnogi od vas znaju da ostanu u nedoumici. Niame , kada je reč o vozačkom ispitu , to je defitinitivno jedina prepreka pre nego krenete da se brinete o sebi ,te da svoj volan i slobodu uzmete u svoje ruke. Naime , to je većimom postupak koji se prolazi kada mladi napune 18 godina , a mnogi sa druge strane ne vole baš da idu na časove , te uče saobraćajne znakove , a neki padnu i po više puta.

Međutim, teoretski deo je nešto što se najbrže položi , dok je praktični deo nešto malo teže . Naime , kada je reč o vožnji , najgori deo prerdstavljaju raskrsnice , te većina polaznika gotovo pa uvek padne gna tome. Svkako je jedno čas i ono što učite preko slika , dook je stvarni život nešto totalno drugo. Svakako uvek treba držati pažnju , kao i oba oka otvorena , jer ako u pola 4 uletite u špicu , onda ste u problemu , jer vrlo lako možete da napravite nesreću , te time povrdete nekoga ili ga nažalost usmrtite. Upravo to je razlog zbog kojeg testovi treb pažljivo da se rešavaju , da bi ste sutra u stvarnom životu znali kako da odreagujete.

 

Mi vam u natsavku donosimo jednu raskrsnicu , koja je i više nego jednostavna , ali je na početnike praavi problem. Naime , ona je na prvi pogled jako jednostavn a , ali krije jednu začkoljicu koja će da uzdrma i prav evozače. Inače ovu raskrsnicu su podelili iz saobraćajne škole, “Zeleno svetlo”, koja je zadala zadatak našim čitateljima da je pokušaju da reše. Znači plavo aauto ispred sebe ima znak stop, ali ispred žutog i crvenog auta, također stoje znakovi koje ne vidimo. Ko po vama ovde ima prednost, i ko posednji u stvari kreće?