U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču, a koja je povezana sa internetom koji je poslednjih godina okupirao svet. Naime, ako su iste društvene mreže krenule da niču jedna za drugom, tako im ima pristup gotovo pa svaka osoba na svijetu. Upravo to je dovelo do toga da danas ne možete da uradite nešto a da to bude zabeleženo , ai ljudi se sami odlučuju za korak da na javnim platformama plasiraju sve i svašta.

Naime , kada je reč o ranijim vremenima ,tada je bilo normalno da kada doživite neku nepriajtnu situaciju ne bude vam toliko loše jer vas ustvari i ne vidi mnogo osoba , dok je danas situacija totalno drugačija. Upravo zbog toga , a kako ste mogli da zaključite po naslovu , donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a koja se desila u Beograd . Jako malo vremena je trebalo da objava postane viralna , te se proširi društvenim mrežama. Naime radi se o tome da je jedna djevojka ušla u gradski bus, i to vjerovali ili ne bez cipela na nogama.

Tako su sve oči prisutnih bili uprte u njene noge, a niko ne može da odgonetne zbog čega je ona izašla vani bez obuće na nogama. Svakako da to nije moglo da prođe neopaženo, pa je ovaj događaj usnimljen plasiran na online platforme. Svakako da su komentari krenuli da se nižu jedan a drugim , kao i da se komentarisalo da je jako ružno da hoda bosa po prljavom sutobusu. Takođe je bilo i onih koji su komentarisali da nikada ne znate šta je ovu ženu nateralo na taj korak.