Kada je reč o porodici , to je nešto što svako od nas nastoji da ostavari u određenom periodu života . Mnogo je trenutaka koje čoveka kroz život mogu da pogode , ali ništa ne može da vas slomi kao što je to gubitak člana porodice a ni jedan rdoitelj zasigurno ne želi da oseti kako je to kada se dete sahrani , te ej to svakako jedan šokanan trenutak koji slomi čoveka na ola.

Naime , mnogo je ličnosti koje su uspele da dospu na naslovne strane čak i na najgori način , a to je gubitak člana porodice , a jedan odnjih je i SArđan Žika Todorović .Naime , on i njegova supruga su pre nekoliko godina izgubili sina Dejana , a tada su slobodno se može reći ejdva preživeli gubitak. Mnogi parovi inače izgube sve što su imali kad je u pitanju ljubav i zajedninštvo, a neke život totalno dotuče kada se takvo nešto desi da se nikad više ne oporave.

Ipak , oni su uspeli da se izvuku , te su preživeli u nastavili u čast svog pokojnog sina , a fotograije pokazujju da jubav ovaj brak niij napustila , a kakoi sami možete da zaključite. Naročito su ljudi zadivljeni snagom koju pokazuje gospođa Ana nakon svega što su oni prošli zajedno. Dakle , jedna od fotografija koja se nlazai u prilogu pokazuje Žiku, Anu i jednu prijateljicu na letovanju u ribarskom gradiću Bigova gdje je Srđanov otac davno kupio plac i sagradio vikendicu. Ana i Žika su se inače upoznali na Ada Bojani, a ona je inače iz Cetinja i tu su se na kraju i venčali.