Može se reći da nam ova godina nije počela nikako na najbolji način, pa smo i sami svjedoci da ima mnogo tužnih informacija oko nas, pa su nas počele ponovo da napuštaju neke velike zvijezde iz regiona.

U prošloj godini nas je napustilo dosta umjetnika iz čitavog regiona, pa je tu većinom bilo riječ o pjevačima i glumcima, te osobama koje su bile povezane sa svijetom šou biznisa.

Ljudi su se mnogo iznenadili kada su čuli da više nema Marinka Rokvića ili Đorđa Balaševića, ali ipak su došla takva vremena pa mi jednostavno moramo da nastavimo život bez njih. Za danas smo odlučili da podijelimo sa vama jednu tužnu vijest, a koja dolazi iz emisije “Nikad nije kasno”, pa je tamo nažalost u 60. godini preminuo Ibrahim Hajradinović koji inače dolazi iz Skoplja.

Tu vijest su prenijeli iz Granda online, pa su se i uputile razne riječi podrške za njegovu porodicu. Ibrahim se pojavio prije nekih sedam dana na takmičenju i nikome se nije činio kao da je bolestan, pa je on izgledao pozitivno cijelo vrijeme dok je bio na bini.

Sanja Vučić je bila u žiriju i ona je rekla kako je i više nego zadovoljna zbog njegovog nastupa, ali sudbina nije dala da on nastavi svoje dalje takmičenje. Mnogi koji poznaju Ibrahima su rekli da je on za dan znao da dobije bogatstvo, ali da onda sve to do noći potroši pa se čak i znao zadužiti i tako nastaviti sa životom, dok je on prošle godine imao operaciju zloćudne bolesti.