Aleksandar Vučić, koliko god da je puno dao za Srbiju, uvek ima jako veliki broj ljudi koji ga nikako ne vole, niti “mirišu”, narodskim jezikom rečeno. U posljednje vreme Srbija je meta mnogih koji žele njezino uništenje zajedno s predsednikom, a najviše se pokazalo koliko ga neki ne vole je to, kada je Crna gora usvojila rezoluciju o Srebrenici. Možemo samo da nagađamo, kakav će odnos da bude između ovih država u budućnosti.

Mnogo je neobavljenog posla u Srbiji, i svaakako da je pred njim jako tećak zadatak. Sve je počelo sa hapšenjem Belivuk Veljka, aali se čini da je tek sada sebi stavio nevolju za vrat. Na primer, Srbija i čitav Balkan izgubili su mnoge poznate osobe u posljednjih godinu dana, a sve je uzrokovano sa nezgodnim korona virusom, koji se poslednja 2 meseca ipak malo primirio po tom pitanju.

Predsednik Aleksandar Vučić je čovek koji tako lako ne zaboravlja poznate ljude iz Srbije, koji su na mnogim predstavljanjima u svetu ipak osvetlali obraz ove zemlje. Pre par dana je na svom Instagram profilu se oprostio od poznate srpske atletičarke, Vere Nikolić. Ona je naime, prva osvajačica zlata i srebra na Evropskim aali i svetskim takmičenjima za Srbiju. 

Također, Aleksandar Vučić ne zaboravlja ni tragedije koje se dešavaju širom sveta, a poslednja crna vest je stigla sa Filipina gde se srušio vojni avion u kojem su poginuli vojnici, a on je jutros uputio i reči saučešća za filipinskog predsednika Rodrigo Duterteu. Prema poslednjim informacijama 40 vojnika je spašeno iz aviona C-130.