Veliki broj ljudi je svojim oproštajem od Danijela rasplakala i njegova mlađa sestra, koja je inače model, Meridet Mikelson.

Veliki broj zvijezda se sada opraštaju od glumca Danijela Mikelsona, koji je preminuo u nedelju četvrtog jula u 23. godini života, a među njima je i poznata manekenka Kaia Gerber.

Još uvijek se ne zna uzrok smrti Mikelsona, koji je bio najpoznatiji po ulozi u seriji Mani i hororu The Killer ClownMeets the Candy Man.

Isto tako, mnoge je svojim oproštajem od Danijela rasplakala i njegova mlađa sestra, model Meredit Mikelson.

– Moje je srce slomljeno i pisati ovo čini se tako pogrešno i uopšte ne znam šta bih rekla sada. Izgubila sam svog brata, najboljeg prijatelja i drugu polovicu mog srca. Nije bilo osobe na Zemlji koju sam više voljela – napisala je u objavi.

On se isto tako pojavio u osam serija u TV seriji Mani in 2019. Moramo podsjetiti da se pravi razlog još uvijke ne zna i da isto tako porodica to želi zadržati samo za sebe.

Tako je njegov prijatelj napisao sljedeće:
“Prošli noć sam izgubio svog najboljeg prijatelja na svijetu. Osjećam se kao da mi je srce iščupano iz prsa. Danijele, bio si najbolja osoba koju sam mogao ikad upoznati”. Danijel je bio poznata osoba, koji je rođen četvrtog oktobra 1997. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.