Prije nekoliko dana je cijela regija bila u šoku kada se saznalo za smrt mlade gejmerke i jutjuberke iz Srbije Krisitne Kike Đukić koja je imala samo 22 godine i čije je beživotno tijelo pronađeno u iznajmljenomn stanu u centru Beograda u kojem je živjela. Iako se u medijima pisalo kako je ona izvršila samoubistvo to još uvijek nije zvanično potvrđeno a njena smrt je podigla veliku prašinu u javnosti jer je otkriveno da je godinama bila žrtva bulinga odnosno maltretiranja i zlostavljanja preko društvenih mreža.

Kika je zbog stresa izgubila i kosu a najviše je napadao najpoznatiji jutjuber iz Srbije Baka Prase koji je priveden u policiju na razgovor zbog sajber nasilja. On je napisao i jako pogrdnu i uvredljivu pjesmu na Kikin račun prije dvije godine i ona je imala preko osam miliona pregleda ali je uklonio sa svog kanala kada je dobio poziv da dođe u policiju na razgovor.

Kikina majka i porodica su izdali i saopštenje u javnosti i zamolili da se ne šire nikakve dezinformacije a kada je u pitanju uzrok smrti na nalazu obdukcije koji je porodica dobila piše da je uzrok smrti nepoznat dok će se na toksikološki nalaz čekati dva mjeseca.

Pravoslavna crkva je odbila da održi opelo i da se Kika sahrani prema vjerskim običajima upravo zbog napisa da je u pitanju samoubistvo, međutim danas se na sahrani ipak pojavio i sveštenik koji je održao opelo. Kikino tijelo je bilo u bijelom sanduku a veliki broj jutjubera je došao na groblje na Lešću da se posljednji put pozdrave od nje.