I danas nam je nažalost tema kojoj ćemo da posvetimo vreme deo crne hronike , a koja je prisutna svakodnevno na brojnim društvenim mrežama i portalima , gde svakodnevno možemo da pročitamo da je se negde desila neka strašna tragedija . Poslednjiih godina možemo da budemo svedoci da nas je napustilo jako mnogo poznatih ličnosti , koje su bile deo naše javne scene , te koji su ostavili veliki trag na istoj.

Međutim , iako nas to sve potrese i šokira , jednostavno treba da se pomirimo sa činjenicom da j to život , te da ćemo svi tako jednog dana da odemo. Dakle , kako smo već istakli i današnje vesti su nam povezane sa rnom hronikom,, a koja je prisutna svakodnevno na uvid. Svakako poslednjih dana je glavna tema ubistvo pevačice Jelene Marjanović , a gde je se nakon šest godina otkrilo da je ubica ustvari njen suprug Zoran , a koji je po višem sudu u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora. Međutim , današnja tema je totalno druačija , a reč je o nečemu totalno drugom.

Naime ,danas vam donosimo vest koja nam dolazi iz sveta . Dakle , radi se o tome da je preminuo sin poznatog nigerijskog muzičara , gospel pevača, ebenezera Obeia Olaiinka, Olalekan Obei – Fabiii koji je preminuo u 48 godini života. Njegova porodica je podelila tragične vesti , a komentari sa žaljenjem i saučešćem pristižu sa svih strana. Jedan od komentara glasio je : “To je zaista tužno i zabrinjavajuće..” Vaša mišljenja i komentare svakako možete da ostavite u komentar.