U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze iz regije , ali i iz ostatka sveta , a kako dani prolaze , na brojnim medijskim portalima možemo da propratimo jako mnogo vesti koje su povezane sa smr*u , kao i saobraćajnim nes*ećama , a koje su u danim vikenda itekako pojačane . Naime , jednostavno smo se navikli da sa nama više nisu drage osobe na koje smo navikli , bilo da ih gledamo na televiziji ili slušamo na radiju.

Tako i danas imamo vesti koje su poprilično teške , a koja nam dolaze sa naše estrade , a sverujemo da svi oni koji vole elektronsku muziku , kao i di džejing , verujemo da zna ko je bila popularna DJ Dženet Slek , a koja je bila poznata kao muzičar širom sveta . Naime ,ona je preminula u Hon Kongu , i to ni manje , ni više , nego u snu , u svojoj 42 godini , a njen rad i karijera su bili jako uspešni , te je krneula 2000te godine kada je upoznala ceo svet . Naime , ona je odmah našla mesto pod suncem u svetu didžeja.

Tako je se njen brat Trevor oglasio na društvenim mrežama sa sledećim rečima : “U ime porodice, sa velikom tugom objavljujem tragičnu i iznenadnu smrt Dženet Slek 13. novembra 2022. u Hong Кongu”, napisao je on i dodao: “Bila je više od sestre, ćerke i prijatelja. Ona je bila svetlost i duša sobe, neko ko je bio moja zvezda vodilja u životu.” Inače , njen otac je Amerikanac , a majka Korejka .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here