U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu ali i pomalo zastrašujuću priču koja je se nedavno dogodila. Naime , poznato nam je da su društvene mree postale jako popularne u poslednjih godina , te da ujutru uz jutarnju kafu možemo da posvedočimo raznim životnim ispovestima , ali i situacijama koje se u svetu dešavaju. Mediji se trude da svakodnevno javnost obaveštavaju sa najnovijim informacijama ,kako bi bili upućeni , te sa sigurnošću možemo reći ne bi bili ovoliko upućeni u stanje u svetu da nije online platformi.

Mi vam danas prenosimo jednu zanimljivu priču , a koja je se desila na farmi u Keniji , gde je jedan radnik obavljao svoje svakoddnevne poslove. Međutim , u trenutku je ugledao nešto u žbunju , te ga je obuzela panika , pa je pobegao i nazvao policiju. Halo, policija, tu u vrtu je veliki lav i gledao je u mom smeru – rekao je uznemireni muškarac službama s druge strane linije. Uskoro su na teren stigla tri službenika i krenuli su u obilazak terena. Farma se nalazi u blizini nacionalnog parka i lokalno stanovništvo se u zadnje vreme žalilo kako im nestaje stoka, pa su bili, prema vlastitim rečima, izuzetno oprezni.

Dok su oni pretraživali teren, stigla je i vlasnica imanja. – Poslali smo je da uđe sa druge strane kako ne bi bilo problema sa životinjom – rekao je  šef službe za kontrolu životinja. Naime , ova situacija ne bi bila toliko zanimljiva da ustvari zastrašujuća životinja nije ni postojala . Radi se o tome da je vlasnica farme pre odlaska odložila sadnice u platnenu vrećicu sa fotografijom glave lava, a siroti radnik, kad je video šta viri iz grmlja, nije oklevao ni sekundu pre nego što je pozvao upomoć.