U anstavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne bizarne priče , a koja je se desila u Pakistanu. Naime , kako su tehnologije iznapredovale u zadnjih nekoliko godina , tako imamo sve više pristup društvenim mrežama , te da na taj način saznamo za neke stvari i događaje , kao i da ako poželimo da se raspitamo o nekim informacijama , uz pomoć par klikova sve nam je na dohvat ruke.

Naime , u Pakistanu i dalje vladaju stari i primitivni običaji, gde se rrođenje sina slavi dosta više , nego kada je u pitanju žensko dete , jer se muško dete smatra za nekog ko produžava prezime i tradiciju čporodice. Naime , ovaj put je se desilo da je žena otišla iscjeljitelju , jer je bila u drugom stanju , a isceljitelj je trebao da obavi obred , gde će učiniti da ona rodi muško dete. Naime , ona je se iz očaja odlučila na ovaj postupak , jer je već imala tri ćerke , a ljekari su joj potvrdili da je u pitanju i četvrta. Dio obreda je da joj isceljitelj zakuca ekser u gglavu , gde joj je zamalo promašio mozak.

Ona je se javila u bolnicu i to nakon trenutka kada je sama pokušala da klještima izvadi ekser. Doktor Kan koji je uklonio ekser je rekao da je žena trpila veliku bol a nakon što je urađen rendgen ustanovljeno je da je ekser koji je probio vrh njenog čela dug pet centimetara i da je za dlaku pormašio ženin mozak. Za njim se trenutno traga , nakon što je žena priznala da je to on uradio.