Luna Đogani i Marko Miljković su svoji vezu krunisali zarukama, a odmah ne dugo nako zaruka su na društvenim mrežama objavili vijest o Luninoj trudnoći. Nedavno su saznali i pol bebe te po nijhovim drušvenim mrežama vidimo da se ne odvajaju jedno od drugog i uzivaju u Luninoj trudnoći.

 

Kako Luna dijeli sve na svoj instagram profil tako da njeni pratioci su upućeni gdje se kreće i kako provodi vrijeme u drugom stanju. Na svom instagram profilu objavila je da već neko vrijeme boravi na Jahorini sa svojim budućim mužem. Sudeći po slikama i snimcima na Luninoj društvenoj mreži Instagram vidjeli smo da su 2021. godinu dočekali na Jahorini. Bivša rijaliti zvijezda 2021. Godinu dočekala je u zagrljaju svog zaručnika. Lunin stajling nije bio glamurozan nego je ovaj put se obredjelila za nešto jednosatvnije a to je džemper i suknja sa dubokim strukom. Predpostavljamo da je njen stajling ove godine jednostavniji zbog njenog drugog stanja.

„Sretna Nova godina, dragi moji ljudi. Želim vam ydravlje, jer nam je to falilo u prethodnoj! Ja ću prethodnu pamtit kao najljepšu. Dolazi nam kćerka Mia! U ovoj godini ću biti majka. Volite se,čuvajte se i pazite se. Život mnogo vrijedi.“- kazala je Luna.