Jelena Karleuša je svakako osoba koja je i više nego kontradiktorna po nekim svojim izjavama i koja je definitivno na vrhu blkanske estrade po nekim svojim jako nesvakida[njim iyjavama. Ona nije bez razloga “mala od skandala”, i taj je nadimak dobila sa valjanim razlogom. 

Ona je u svojoj karijeri napravila svega puno više, osim dobrih pjesama. Uvijek je na naslovnim stranama na ovaj ili onaj način. Realno, na tome joj treba čestitati, jer, tačno zna pogoditi momentum, kada sebi uraditi jako dobar marketing. Čak je i u prvom talasu korona virusa, bila na naslovnicama i na svim društvenim mrežama, kada je kupila sebi solarij u doba najveće krize. Nakon toga je izbila njena velika afera sa Ognjenom Vranješom, o čemu je pisala većina medija u regiji.

Ona je u posljednje vrijeme zaposlena u Zvezdama Granda, a tamo kao i uvijek pravi pravi mali dar mar. Sa Marijom Šerifović je uvijek u centru pažnje, tako da nikada nije dosadno subotom uvečer. Tako je sada imala jako zanimljiv duel sa Ivanom Rajićem, koji je žiriju objelodanio vijest da je njegova ssupruga u 6 mjesecu trudnoće. 

Jelena Karleuša je bila fascinirana, izašla je na binu i čestitala mu od srca. On već ima ćerku, koja je nedavno napunila 3 godine života.