U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako dobro poznate teme , a koja se jako često vrti po portalima , te jako često iammo priliku da pročitamo razne ispovesti. Dakle , reč je o prevari u vezi ili braku , a koja je poslednjih godinaa postala pravi problem kada je reč o odnosima muškaraca i žena , a pogotovo kada je reč o partneru koji je prevaren. Tako je u jednoj popularnoj grupi na društvenoj mrei jedna devojka odlučila da pdoeli svoje iskustvo koje je doživela, pa je istakla da je dečko vara sa njegovom bivšom devojkom.

Tako je ona javno odlučila da potražu savet , pa je napisala sledeće : “Saznala sam da moj partner odlazi na adresu svoje bivše dok sam ja na poslu. Stvarno dobro proveravam njegov telefon, ali ne mogu da shvatim kako komuniciraju. Moram da imam dokaz da se suočim sa njim…Imate li savet?”, a onda su uslijedili razni savjeti, koji su počeli od toga da ona provjeri mobilni telefon od svog partnera.

Naime , svakako je malo onih koji su uopšte usude da provere telefon od s vog partera , jer strahuju iskreno šta bi tamo mogli da nađu , ipak ako ste skupili hrabrosti za to neke od korisnica su odlučile da podele savete kakko da sve proverite. Naime , jedan od saveta je da se krene kucati poruka , pa ce tako da izađe lista svih kome je partner pisao , te se može proveriti stanje , kako je istakla ovo je većinom za ajfon , ali radi i na drugim telefonima. Ostatak ovde.