Zvijezde upozoravaju na opreznost, promućurnost i preračunljivost, posebno kada je riječ o novcu.

Kako god tri znaka će u mjesecu avgustu itekako osjetiti na svojoj koži.

Bik
Ovaj vreli ljetnji mjesec će za vas biti pomalo i naporan. Karijera ide svojim tokom na neki način, ali vi očekujte dosta verbalnih sukoba sa svojim kolegama kao i sa predpostavljenima, a jedan kolega će vam zadavati glavobolju. Jednostavno sve što uradite on će naći nekakvu zamjeru, a u početku ćete imati strpljenja, ali kako vrijeme odmiče tako i vaš prag tolerancije se smanjuje, prvo ćete pomisiti da se obratite nadređenom, ali ćete naići na jedna zatvorena vrata.

Savjet za vas: koliko god možete pomjerajte svoj prag tolerancije, pognite glavu i samo čekajte kraj mjeseca. Tada se sve mijenja i vašu riječ će imati ko da čuje.

Blizanci
Na posluste preopterećeni, zadaju vam se rokovi koje je nemoguće ispuniti. Sve to veoma utiče na vas, razmišljate da zatražite pomoć, ali niko nema sluha za vaše probleme. Cijeli taj zatvoreni krug vam nabija tenziju koja se održava i na vaš ljubavni život, tu je potrebno da sačuvate makar malo zdrave i čiste energije zato što je partner pred pucanjem.

Devica
Ovo je veoma nepovoljan mjesec za vas kada su posao i finansije u pitanju, a kako su planete retrogradne vas to ispcrpljuje. Kao da krenete jedan korak naprijed i onda tri koraka nazad i to je ono što vam stvara strah i dovodi vas do samodestrukcije.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.