Postoje tri znaka za koje se smatra prema mišljenjima stručnjaka da će u mjesecu februaru da očekuju razni problemi i o su Jarčevi, Rakovi i Vodolije.

Jarac: Pored toga što su Mars i Venera u vašem znaku, ipak to može da podrazumijeva velike promjene kojih morate biti svjesni. Vi ćete željeti da uložite veliku energiju kako bi ostvarili vaše ciljeve, ali ipak će to da vas dovede do toga da se iscrpite. Bitno je u ovome trenutku da vi vidite računa o svome zdravlju jer je ipak to najbitnije. Pod uticajem ste sudbine koja će jako mijenjati vaš život i radi toga ćete da istrpite pritisak promjena.

Vodolija: Sunce će u kombinaciji sa Saturnom da vam stvori ozbiljne i odgovorne situacije u kojima vi nećete tek tako moći da se izvučete. Buntovan ste znak i niste navikli na to da se morate toliko truditi oko nekih osnovnih stvari, ali morate znati da je ovo test izdržljivosti za vas i da vi morate biti jaki i staloženi.

Rak: Planete iz Jarca će direktno praviti udar na vaš znak i vi ćete da osjetiet pritisak sa svih strana. Mars iz Jarca će da vam krade energiju i zbog toga ste vi postali više ljeni i nema nekako dovoljno motivacije niti elana kako bi završili vaše obaveze. Ono što trebate znati jeste da će vam mnoge osobe govoriti kako bi trebali voditi svoj život, a da će vam to praviti probleme samo. Ostanite prisebni i probajte da razmišljajte svojom glavom.