Jedna 30. godišnja Engleskinja je ispričala kako se već duže vrijeme viđa sa oženjenim čovjekom, ali joj sve više smeta ta njegova žena.

– Ne osjećam ništa osim mržnje prema toj ženi. Mrzim je zbog onoga što radi mom ljubavniku, a ja tu ne mogu ništa da uradim– započela je svoju priču.

– On je divan čovjek koji je 25 godina stariji od mene, on ima 55, a ja 30 godina. Sama sam i radim u socijalnoj zaštiti.

– Njega sam upoznala tako što sam redovno bila gost kod njegove mame, a prema mojim saznanjima, njegova supruga nikada nije posjećivala svoju svekrvu, niti se zanimala za nju – zvuči kao jedna prava vještica.

– Njegova mama je bila moj pacijent, bila je milostiva i tako draga, a kad je preminula, njen sin je bio tako uznemiren da smo stajali zagrljeni kako bismo jedno drugo utješili u tim trenucima. Vjerovatno je bilo neprimjereno, ali osjećala sam da postoji neka veza među nama i tako me je posle sahrane pozvao na večeru. Kad me je odbacio kući, poljubio me je u autu.

– Posle toga mi je poslao poruku i napisao je da se osjećao divno. Ponudila sam mu da dođe i na večeru sledeće noći i poljubili smo se čim je ušao na moja vrata, a onda smo legli u krevet i vodili smo ljubav kao nikada ranije. Viđamo se već tri godine, ali znam da ne može biti više nego što je trenutno, a voli me, ali mi kaže da ne može da upropasti još jedan brak. Ovo mu je treći do sada.

– Pokušali smo da završimo našu vezu u toku pandemije korona virusa. Izlazila sam sa drugima, ali bilo je beznadežno, jer volim ovog čovjeka. On mi stalno govori da ga njegova supruga kontroliše, nisu vodili ljubav godinama, ali on zna da se ona neće razvesti od njega zato što on ima mnogo novca. Mislim da bi, da ja imam bolju karijeru, bio u iskušenju da je napusti, ali ne osjećam kao da imam nešto da ponudim.