U današnjem članku donosimo Vam nesvakidašnju ispovest ,koja je kod svakog izazvala nevericu. Naime , reč je o tome kako ističe Ružica Alić , iz Doljevca , da ju je 5.tog aprila izboo nevenčani suprug i to tri puta u leđa. Nesrećna Ružica istakla je kako je zadobila povrede grudnog koša , ali srećom nisu bile fatalne za nju , te je navela da maltretiranje trpi godinama , ali i također navodi da je više puta nevenčanog supruga prijavljivala policiji.

– Izašao je 30. marta iz zatvora u kojem je bio zbog kršenja jedne od mera zabrane prilaska i odmah je došao, navodno da uzme njegovu sudsku dokumentaciju koja je bila kod mene. Bila sam za to da ide odmah, ali on nije hteo. Spremao se da pođe, krene, pa se vrati, i tako pet dana. Poslednja tri dana je oštrio kuhinjski nož koji koristimo za pripremu hrane… Nisam znala zbog čega. Ja ga pitam za šta će ti, a on kaže: “treba mi”.

Imao je i jedan veliki ekser ispod kreveta, pitala sam šta će ti ekser, on kaže: “za policiju ako naiđe na mene”. “Šta ćeš sa ekserom da uradiš policiji, jel to za mene?”, bila sam nepoverljiva. “Ne”, odgovarao je on kunući se u sina. “Nemoj da se kuneš u dete, nego hvataj put i idi”, tako sam mu govorila jer sam videla “koliko je sati”. Međitim, on nije otišao već je nastavljao da oštri nož – istakla je Ružica za jedne tamošnje medije. Jedne večeri su došli iz grada , pa mu je ona dala da večera , ali je za uzvrat dobil batine , a nakon toga tri uboda nožem. Više o tome pročitajte ovde.