Kako je krenula nova 2021 godina, glavna vijest u svijetu estrade, jeste nova ljubav kod Cece Ražnatović, koja je u emotivnoj vezi sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Čovjek koji nije u svijetu šou estrade, i koji je privatnik, to jeste ugostitelj i koji ima restoran u centru Beograda. Svi mediji su brujali o njenoh vezi, a sada cijela pompa, polako i popušta. 

Paparaci su ih konstantno lovili, a koliko je sve otišlo ozbiljno, pokazuje i podatak da je Ceca Bogdana upoznala i sa svojom djecom, a sada je i on nju upoznao sa svojim ocem, te su zajedno bili i na porodičnoj slavi kod njega u Kragujevcu. Otac je pun utisaka, a još uvijek nije upoznala lično njegovu majku koja se zbog poslovnih obaveza nalazi u Londonu. Jednom su se u restoranu upoznali, ali samo preko video poziva. 

Bogdan Srejović je tako iznenada dobio jako beliki broj folovera na Instagramu, a sada je sve iznenadio sa svojom novom objavom, koju je objavi orano jutros. “Nebeska litija” je pjesma koju izvodi mlada pjevačica Jovana Ščekić. Inače, tekst i aranžman za ovu pjesmu koja je uražena u čast preminulog poglavara srpske crkve, uradio je jako dobar prijatelj od Bogdana Srejovića. Malo je poznato da je Bogdan jako veliki vjernik, i da jako poštuje srpsku crkvu. 

On je pored ovoga objavio i jednu objavu, za koju su odmah pomislili da se radi o problemima u emotivnoj vezi sa Cecom, ali je to u stvari bila njegova posveta samom bogu. Pogledajte i sami o čemu se radi.