Muškarac koji počinje da obraća pažnju na svoj stajling potpuno iznenada, i da se stalno dotjeruje i licka, a nikada to prije nije radio, vrlo je moguće da ima nekoga zbog čega to sve radi.

A kad je riječ o muškarcima koji varaju, često žene previde očigledne znakove upozorenja, podsvjesno ih ignorišu, jednostavno ne žele da ih vide.

Ipak, ne treba da ignorišete signale koje šalje podsvijest, ili iznenadne promjene u ponašanju partnera, ipak trebate da razlikujete od potencijalne prevare, navodi Daily Mail.

Sasvim normalno je da se smanji intenzitet osjećanja u odnosu na početak veze, godinama ljubav postaje mirnija i daleko sigurnija, imamo svakodnevne situacije iz kojih lako možete da zaključite kako mu više niste jedina.

Obratite malo pažnju na ovo, samo će vam se sve reći:

– na njegovoj odjeći ruž, ogrebotine po tijelu koje nastanu tokom se**a i parfem druge žene su samo pokazatelji da vi imate posla sa prevarantom, pogotovo ukoliko se svakodnevno pojave znakovi.

– ukoliko vaš partner odjednom radi prekovremeno svaki dan, odnosno svakog vikenda ode na neko poslovno putovanje, na izlaske, restorane i hotele troši novac, ne idete vi s njim, onda nešto tu ne valja, samo da znate.

– na njegovo ponašanje obratite pažnju, ako uz vas sjedi, često je nevjeran muškarac odsutan duhom.

– ako vaš partner odnosno vaš muškarac koji iznenada počinje da obraća pažnju na svoj stajling, stalno se dotjeruje i licka, a sve to nikada nije radio, moguće je da ima nekoga zbog kojeg sve to čini

Dobro obratite pažnju i na ostale stvari