Za danas jedna jako zanimljiva priča, a vjerujemo da detalje do sada niste nikada konkretno čuli. Naime, govorićemo o jednoj velikoj balkanskoj zvijezdi, koja je žarila i palila 80 ih godina prošloga vijeka, ali je isto tako pala u zabprav u posljednjih 10 godina. Za njega se zna da je uvijek bio veseljak i jako duhovit lik, ali ga je većina ljudi kroz godine života i više nego iskoristila. 

Njegovo ime je ko što pogađate, Jovan Radovanović, a bio je član ansambla “Sedmorica mladih”, koje krasi kuorizitet da su ušli u Ginisovu knjigu rekorda koja je najduže svirala zajedno, a kada se sve sabere i oduz,e, njih sedmorica su proveli zajedno 33 godine. Nevjerovatno ali istinito. Da li ste znali slučajno za ovaj podatak?

Oni su osim nastupa, imali i svoju humorističnu emisiji koja se prikazivala svake nedjelje navečer u 8, a ako niste znali, Josip Broz Tito je bio njihov najveći obožavatelj, a jako veliki broj puta su svirali samo za njega i njegovu dušu u njegovoj kući. Jova, iako je imao najveći nos po čemu je bio karakterističan, bio je veliki šaljivdžija i imao je najviše smisla za humor, i oni su u potpunosti zavisili od njegovoga raspoloženja. 

Kako je jednom prilikom rekao, odrastao je u siromaštvu, a životna želja mu je bila da upiše muzičku školu za koju nikada nije imao para. Koliko su imali posla, kada je dobio sina, nije se kući vratio punih 7 dana sa turneje, a kada se vratio kući mališan se rasplakao jer ga nije prepoznao. Kakav se vama čini Jova?