U domu poznate glumice Danica Maksimović se desila tragedija koja je sve unesrećila pa se ona oglasila na društvenoj mreži Instagram, na svom profilu.

Dakle, već je odavno poznato koliko Danica voli životinje, kao i da je imala psa, kojem je dala ime Tea, i koja je predstavljala veliki dio njenog života. Ali, nažalost, došlo je vrijeme da se njih dvije oproste poslije 13. godina druženja.

– Moja Tea, moja ljubav i prijatelj, zaspala je zauvijek sada! Trinaest godina radosti, sreće, druženja, uživanja u svakom kutku naše oaze, naše kuće…! Bila si ukras našeg dvorišta, najljepši moj cvijet kome sam šaputala, koga sam mazila, najnježnija njuščica i šapica, moj čuvar uvijek uz kapiju, moja radost kada se vratim kući i repić koji zamaše od sreće onda kada me vidi…, moje oko bistro i lijepo koje me uvijek razumije…, kada sam bivala umorna, a ponekad i tužna, prilazila si sa šapom da me dotakneš i da me ohrabriš…! Ja sam tebe hrabrila poslednjih dana, borba je bila velika, ali ljubav, nažalost, nije bila dovoljna da učini čudo i da ti još živiš! Nema riječi kojima bih opisala ovu bol i tugu koju osjećam sada! Nedostajanje će trajati zauvijek, sve dok postojim! Volim te, moja ljubimice lijepa! – napisala je Danica uz video kojim se pozdravila od Tee.

Danica je na Teu gledala kao na člana porodice, kako ti inače i biva sa svima koji imaju psa, toliko se saživjela sa njom, da ju je ova vijest vidno pogodila.