Predrag  Živković poznat  kao Tozovac  vjenčao se u četvrak 31.12.2020 godine, njegova životna saputnica zove se Emilija Mima. Pjevač i njegova životna saputnica riješili su da svoj brak zaključe zakonski nakon čak 40 godina zajedničkog života i ljubavi.

 

Zbog trenutne situacije sa Covido-19 nije prisustovalo mnogo ljudi na njihovom vjenčanju. Ali slavle nije moglo proči bez makar malo muzike i harmonike. Na venčanju Tozlovcu su priatelji zapjevali „Podignimo uvis čaše, Toza se ženi.“ Da se podsjetimo da će Predrag Živković poznat kao Tozovac u 22. Januara napuniti čak 85 godina, dok je njegova izabranica čak dvije decenije mlađa od njega.

 

Na fotografiji sa vjenčanja vidimo da je Mima nosila odjevnu kombinaciju narandžase boje, a Tozovac naravno svečano odijelo. „Moja žena, smijem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali prije svega, meni je bila baš priatej i potpra u životu.“ –rekao je Tozovac.