Goca Božinovska bi da može posljednjih godinu dana definitivno izbacila iz svoga života da to stvarno i može. Naime, njoj se kao i većini njenih kolega desila jako loša stvar sa korona virusom, kada je ostala bez posla, i kako je već par puta izjavljivala, većinu svoje ušteđevine je definitivno potrošila, a posla nema, tako da je jedva sastavljala kraj sa krajem. 

Sa ovim izjavama je iznervirala obični narod u Srbiji, koji je satjeran u ćošak sa teškim materijalnim stanjem morao slušati izjave razmaženih pjevača koji voze auta od nekoliko stotina hiljada eura, a koji se žale kako nemaju pare da plate komunalije. Poručivali su im da prodaju neku od luksuznih nekretnina i da plate račune i rate kredita. 

Pored financijskog škripca, Goci je majka bila na postelji, tako da je morala svakih 7 dana ići u Kraljevo da je obilazi, čuva i da je vodi raznim doktorima, jer je bila u jako teškom zdravstvenom stanju. Ona je preminula prije mjesec dana, pa joj je bar malo laknulo, a sada ponovo novi problemi. Naime, kao što znate njen sin Mirko Šijan uskoro bi trebao da postane otac, a vjenčanje sa sestrom od Bogdane Rodić je pred vratima. 

Međutim, zbog velike žalosti koja vlada u kući od Goce Božinovski, svadba se odgađa ipak za neka druga, sretnija vremena, jer kako Goca kaže, dok je u crnini još uvijek ne može da se raduje i veseli.