U nastavku dnaaššnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , a čije ličnosti čest su pokretači brojnih priča i nagađanja. Naime , kada je reč o televiziji pink , ona je poslednjih godina dostigla enormnu popularnost , a vlasnici koji stoje iza ove kuće su Milica Mitrović i Željko Mitrović. Dakle , njih dvoje se svakodnevno upuštaju u nove poduhvate kakko bi ovaj program održali među top 10 , a trenutno je najveću popularnost stekao poznati rijaliti Zadruga.

Pored Zadruge , postoji tu i još mnogo drugih zanimljviih prgrama , a koji svakodnevni privlače pažnju publike. Tako da ćemo mi danas da pišemo o jednom poznatom programu ,a ispred kojeg se nalazi Jovana Jeremić , popularna voditeljka , poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku, te neko ko svakodnevno svoje mišljenje iznosi bez ustručavanja. Tako je ona nedavno u toku emisije u jutarnjem programu dobila poruku od svoje ševice , vlasnice Pinka ,Milice Mitrović , te ju je odmah bez ustručavanja proččitala javno.

Naime , Jovana je neko ko svoj posao radi bez ustručavanja , a pre nego je ostvarila zaposlenje na Pinku ona je radila na Happy televiziji , a vodila je popularne Parove. Dok je vodila program njena šefica je podelila Jovaninu sliku na svom Instagram storiju uz opis “Rokaj Jole” što je Jovana odmah podelila na svom profilu. Samim tim , ona se nije ustručavala ni da podeli poruku između nje i Milice.