Helena Topalović, kćerka srpskog pjevača Milana Topalovića Topalka koja je ovih mjeseci baš prava atrakcija zbog svojih veza sa tatinim kolegama.

Dok je nekima ona baš po mjeri, drugi joj zamjeraju da je “prenapumpala” usne, ali ona i dalje ne može da se odbrani od udvarača a izgleda starija nego što jeste. Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka slaba je na pjevače, pa je svojevremeno bila u vezi sa zvijezdama “Granda” Jocom Stefanovićem i Slobom Vasićem, a novinari su joj prisvajali i neke ostale sa estrade.

Međutim, Topalkova kćerka je na svom Instagram profilu ipak otkrila sa kim ona spava. I dok su mnogi očekivali nekog zgodnog muškarca u njenom krevetu, kod atraktivne Topalkove kćerke ipak uvukao njen pas.

Trenutni emotivni status Helene Topalović nije poznat, jer u posljednje vrijeme izbjegava novinare. Ono što je sigurno je da je i dalje popularna na Instagramu, a po onome što vidimo n aslikama koje objavljuje možemo da zaključimo da živi život na visokoj nozi. Ona obilazi luksuzne destinacije, boravi u elitnim hotelim, objeduje u skupim restoranima.

Izgleda da topalko nema baš nekog efekta na nju, ona radfi šta želi, ali ne troši njegov novac. Nime ona sudeći po tekstovima srbijanskih medija radi kao menadžerica u jednom noćnom klubu. Možda je malo su,njivo što stalno obilazi neke destinacije poput jako dalekih i tropskih krajeva, što možete vidjeti na nejom profilu.

Ona je zaista jedna od atraaktivnih djevojaka, ali nije otšla očevim stopama. Ona je čak imala ulogu u jednom Topalkovom spotu.