Helena Topalović,kćerka poznatog pjevača Milana Topalovića Topalka se nedavno udala a nejn izabranik je bivši suprug voditeljke Jelene Dimitrijević, Dragan Aleksić. On nije poznat srpskoj javnosti ali se radi o jednom uspješnom biznismenu koji posjeduje nekretnine širom svijeta a kako se saznaje u Dubaiju je vlasnik cijele jedne zgrade koja ima 20 spratova.

Njih dvoje su se vjenčali sredinom septembra a ona je sve svoje pratioce obavijestila o tome objavom na društvenoj mreži Instagram na kojoj je objavila veliki buket cvijećakoji je dobila od svog muža. Ona je kratko napisala Muž i pored ove riječi stavila emotikon srca. Kako prenose srpski mediji Dragan svoju dragu stalno obasipa poklonima a medeni mjesec su proveli na Sejšelima.

Nedavno se pohvalila i da je od njega dobila ogroman televizor a pohvalila se i da imaju projektor. Helena je prije udaje koja je mnoge iznenadila stalno objavljivala provokativne slike na svojim profilima na društvenim mrežama ali je sa time prestala od kada je udata žena. Inače Helena se vjerila u Marbelji početkom septembra mjeseca i pohvalila se skupocjenim prstenom koji je dobila od svog vjerenika nakon čega je počastio ljetovanjem na Ibici.

Helena je za svoje vjenčanje bez obzira što je mogla sebi priuštiti da je kupi, iznajmila vjenčanicu koja je koštala oko 500 eura vjerovatno se vodeći logikom da će je obući samo jednom i da nema potrebe da za nju daje veliki iznos novca. Vjenčanje je bilo prilično skromno i pošto je sve odrađeno na brzinu svi su pomislili da je u drugom stanju ali je ona to negirala.