Za danas jedna tema, koja je uvijek aktuelna a to su naravno rijaliti programi, bez kojih ljudi na ovim prostorima jednostavno ne znaju da žive. Oni su 24 sata dnevno na TV-u u posljednjih 20 godina, i imamo osoba na Balkanu koji po cijele dane i noći se ne odvajaju od TV prijemnika i gledaju šta njihovi idoli rade. 

Ako kažemo da su njihovi idoli, osobe sumnjivog morala, starlete, kriminalci i gubitnici, onda se nameće pitanje u kakvom to društvu živimo? Rijetko kada ćemo vidjeti neku osobu koja je o sebi i pri sebi unutar same Zadruge, a blud, skandal, afer i razvrat su prve stvari kada pomnikslimo na TV Pink i Zadrugu koja trenutno ruši apsolutno sve rekorde gledanosti. 

Nadežda Biljić je jedna od rijetkih kpoja se prije 2 sezone pojavila u Zadrugi, i koja je ostavila i više nego pozitivan utisak kod samih gledalaca. Nakon toga se pojavila i u Pinkovim zvezdama, gdje je ostavila također solidan utisak na sve gledaoce. Vjerujemo da se sjećate da je imala odnose sa Mikijem Đuričićem, a kasnije se udala i rodila dijete Tomi Pankoviću. Međutim, tu se stvari ponovo kreću komplikovati, Tomo je ušao u Zadrugu 4 i za nju je kenuo pravi pakao. 

On ju je pred milionskim auditorijem otvoreno varao, a ona je na kraju završila i na sedativima, a prema posljednjim informacijama o kojima se puno ne priča, ona se pokušala baciti sa mosta u Valjevu, te je spriječena od strane policije. Vaša mišljenja o njoj?