U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a za koju ne sumnjamo da ste je barem jednom prokomentarisali , odnosno videli . Naime , reč je o moći šminke , a koja je danas prevazišla sve granice . Nekada je to bilo samo malo ruža , maskare i rumenila , dok danas načini šminkanja prevazilaze sve moguće ganice. Naime , danas žene uz šminku mogu da postgnu sve i svašta , a dve češće imamo priliku da vidimo video snimke gde žene uz pomoć šminke promene svoj lični opis.

Upravo i današnja priča nam je o tome , a radi se o tome da je jedna Američka infuelnserka postala popularna preko noći , a sve kada je objavila jedan video sa milionskim pregledima. Naime , iako ona kao našminkana izgleda kao neka tineejdžerka ili u ranim dvadesetim , ipak pogled na nju bez šminke navodi da ima negde oko 40 godina ,iako nikada nije priznala koliko stvarno ima godina. Naime , ona ne krije da je šminka njena super moć ,a nakon šminkanja ne samo da izgleda mlađe , nego i dosta odmornije i svežije, pa su samim tim i svi nedostatci prekriveni.

@chloewaterz

How I transform my face from old to young #transformation #ClutchPlayChallenge #makeup #makeuptransformation #transformationchallenge

♬ Low – Flo Rida

Naime , njene transformacije su toliko neverovatne da mnogi nagađaju da li se u realnosti radi o istoj osobi , ali ona je ipak u brojnim snimcima dokazala da je to upravo ona. Dakle , ona namerno biran loše osvetljenje , pravi grimase , a tokom trneutka kada je našmnikana koristi filtere , ali i sve popularnije nevidljive trake za zatezanje lica.