Aco Pejović je jedan od najpoznatijih pjevača u Srbiji koji kao i ostale njegove kolege svoj privatni život pokušava da sakrije od javnosti. Ipak jednom prilikom je sa medijima podijelio strašnu situaciju kroz koju je prošla nejgova porodica a radilo se o njegovoj supruzi Biljani koja je imala puknuće aneurizme i kojoj su se ljekari doslovno borili za život.

Kod nje je ova pojava otkrivena kada je prilikom pada imala potres mozga i kada je zbog toga dovežena u bolnicu. Tada je skener pokazao da ona u mozgu ima dvije aneurizme ali na sreću je pukla samo jedna i odmah je operisana. Pejović je ispričao kako su mu doktori tada rekli da samo jedna osoba od hiljadu preživi pucanje aneurizme i prije same operacije mu je ljekar rekao da pozove djecu da vide majku jer je to možda i posljednji put.

Uz njega su te noći kada je Biljana operisana bili njegovi prijatelji sa estrade, Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić te Aca Lukas sa tadašnjom suprugom Sonjom. Nisu ga smjeli ostaviti samog ni na trenutak jer je on stalno ponavljao da ako Biljana umre i on će za njom.

Njih dvoje se poznaju još od djetinjstva i kako je pjevač rekao uvijek su se podržavali i zajedno postali zreli ljudi. Ona je bila ta koja ga je uz muziku definisala kao čovjeka i njen gubitak on ne bi mogao da preživi. Poslije kada je sve krenulo na bolje i kada je Biljana ozdravila Aco se osjećao krivim jer je često bio odsutan i sva briga oko porodice je bila na njenim ramenima.