Pjevačica Teodora Džehverović bila je jedna od učesnica rijalitija, a sada je sebi rješila da obezbijedi nekretninu, inače nju ,nogi upoređuju sa još jednom pjevačicom i kažu da su sestre. U pitanju je Tamara Milutinović.

Teodora, otkad je izašla iz “Zadruge”, radi punom parom, pa zato sada sebi i može da priušti neki san. Osim što ima veliki broj nastupa, ona pjeva za odličan honorar od nekoliko hiljada eura, ta zarađeni novac ne troši već štedi za nešto veće.

Svjesna da se na estradi situacija može lako preokrenuti, ona je svojih pet minuta slave iskoristila tako što je štedila novac kako bi sebe stambeno obezbijedila”, kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da Teodora ovih dana uveliko gleda stanove sa mamom Gocom, a najvjerovatnije će se odlučiti za neki u novom kompleksu na Novom Beogradu, gdje već živi u iznajmljenom stanu. Teodora je spremna za novi stan da izdvoji oko 100.000 eura.”

Ovu priču potvrdila je Teodorina majka Goca, koja kaže da ona ovih dana rentira stan ali i gleda da kupi neke od stanova koji su na atraktivnoj lokaciji.

“Teodora trenutno rentira stan, a ovih dana gleda stanove sa namjerom da neki kupi”, rekla nam je Goca Džehverović.

Svima je Teodora djelovala jeftino, ali djevojka je po svemu sudeći za samo nekoliko godina izgradila solidnu kariejru. Prethodnu zimu je izdala čitav niz pjesama a publika je sa oduševljenjm prihvatila. Imala je zanimljive spotove, kao i duete. Također najpoznatija je po takmičenju u rijalitiju gdje je bila zajedno sa svojom majkom.