Jedna od pjevačica koja se nalazi na estradnoj sceni u Srbiji je Teodora Džahveović koja se proslavila nakon što je bila učesnica u prvoj sezoni rijalitija Zadruga. Ona je tamo upoznala Anđela Rankovića sa kojim je stupila u vezu i prevarila svog dečka kojeg je ostavila napolju a kojem je kasnije posvetila i pjesmu pod nazivom Kristijan Grej.

Ona je nakon izlazka iz Zadruge ipak uspjela da napravi karijeru i danas se smatra tinejdž zvijezdom čije pjesme na jutjubu imaju po nekoliko miliona pregleda i izuzetno je tražena za nastupe. Ono što klinci koji danas obožavaju njene pjesme ne znaju je da se oko njenog imena vodi prava polemika jer se pojavilo dosta špekulacija o tome da Teodora nije njeno pravo ime i da ona uopšte nije srpkinja.

Pojedini mediji su čak pisali i da je Teodorino pravo ime Suada i da ga je promijenila kada se iz Bosne preselila u Srbiju sa porodicom. Pord toga se pisalo i da njen brat Savo u stvari po rođenju nosi ime Senad o čemu se on tada oglasio i na svom Instagram profilu i napisao objavu koja je bila vezana za ove špekulacije.

On je poručio svima koji šire ovakve priče a uopšte nisu upućeni u pravo stanje stvari da je on svojoj sestri lično dao ime i da Teodora u prevodu znači Božiji dar. Sve one koji sumnjaju u to i koji tvrde da se Teodora prije zvala Suada je pozvao da dokažu tako što će pokazati rodni list njegove sestre u kojem to ime stoji.