U današnje vrijeme što se tiče domaće estrade, i nemamo neki pjevački kvalitet, jer je 90% novih nada zasnovano i glavno im je oružje fizički izgled. Proći će jako puno vremena, prije nego što se rodi neki novi Šaban Šaulić, ili Ana bekuta. U to doba je bio samo kvalitet u pjevanju, a fizički izgled i kvalitet samih spotova je bila sporedna stvar, što je po nama i normalna stvar. 

Tako danas imate jelenu Karleušu koja se definiše kao pjevačica, a ona pjesme nije izdala preko 5 godina i opet je vjerovali ili ne na samom vrhu estrade, i to zahvaljujući, aferama i skandalima. Ima li tu logike? Danas govorimo o Usniji Redžepovi, koa je također iz reda starih pjevača, a koja je prodala na stotine hiljada ploča do svoje smrti. Bila je kao što i znate jako veliki humanitarac, usvojila je preko 40 djece, i sve ih je do jednoga i othranila. 

Svi znaju da je bila u braku sa popularnim harmonikašem Šeletom,a koji se nikako prema njoj nije ophodio kao prema ženi, iskorištavao je do zadnjeg centa, a na kraju poslije njene smrti njegovi postupci će ostati još više pokriveni mrljama. 

Podsjećamo, Usnija Redžepova je premila od karcinoma pluća, a kada je preminula, on je zajedno sa još par djece rasprodao sve njene stvari iz kuće, uključujući i krevet na kojem je umrla? Da li ste vi čuli za ovakve stvari ikada u svome životu?