Trenutno je najgledanija peta sezona rijaliti programa Zadruga koja se emituje na Pink televiziji. Razni učesnici se nalaze u Beloj kući, a samim tim imaju već i od prije poznata lica. U kući su i prethodni učesnici istog rijalitija, ali i nekih drugih, a svake subote ulazi po nekoliko novih učesnika. Od početka pete sezone, bračni par Dalila i Dejan Dragojević su učesnici istog rijalitija.

U početku je između njih vladao sklad i ljubav, ali je nakon nekog vremena počelo da se odvija sve u suprotnom smjeru. Naime, Filip Car i Dalila Dragojević u zadnje vrijeme imaju i više nego prisan odnos, što svakako Dejanu ne odgovara. S obzirom da cijeli region bruji samo o njima, o novom ljubavnom trouglu, mnogi su uzeli da komentarišu to sve.

Dalila je bila učesnica u rijalitiju Parovi, gdje je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem. Njih dvoje su, kako je poznato u javnosti, ostali u prijateljskim odnosima. On je naveo da je dosta dobro poznaje, te da vidi kako se njihov brak polako gasi i vjeruje da ako bi on ponovo ušao u rijaliti u kojem je Dalila, on bi ju odmah uspio smuvati. Otkrio je za javnost da su u boljim odnosima sada nego kada su bili u vezi, te da su se zadnji put čuli prije godinu,a vidjeli i dosta prije.

Dejan i ona su uvijek bili zajedno i teško ih je ikada vidjeti odvojeno, rekao je bivši dečko Dalile Dragojević. Otkrio je da izgleda da Dalila ne voli Dejana jer ona kada voli ona kida, nikada ne gleda druge i uvijek je zadovoljna svojim ljubavnim izborom. Izgleda da joj je dosadilo i da želi da promijeni svoju okolinu i društvo.