Voditeljka i novinarka na televiziji B92, Slađana Slavković Jovanović se prije nekoliko dana porodila u bolnici Narodni front i na svijet dnijela dječaka kojeg su ona i muž nazvali Vuk. Iako ima 47 godina ona se nijednog trenutka nije dvoumila oko svoje trudnoće i kako kaže zahvaljujući doktorici Vesni i cijelom timu cijela trudnoća i porod su prošli u najboljem redu.

Čak kaže da joj je trudnoća bila toliko lagodna da je sramota da priča o tome zbog žena koje su imale komplikacije i koje se namuče dok ne donesu svoje dijete na svijet. Mali Vuk je dobio najvišu ocjenu na porođaju i ima 3,6 kilograma i dug je 52 centimetra. Kada su izašli iz bolnice kod kuće ih je sve čekalo već spremno za prinovu.

Slađana je pomenula i svog supruga koji je po profesiji ljekar i koji nije dio javnog života i ne želi da se eksponira i rekla je da se još uvijek nije snašao u svojoj ulozi tate. Na pitanje kako se ona snašla u ulozi mame Slađana je kroz smijeh odgovorila da je tokom karijere nebrojeno puta pitala svoje gošće kakav je to osjećaj biti majka i kako joj je bilo čudno što se one muče da daju pravi odgovor na ovo pitanje.

Sada se ona našla u istoj situaciji i ne zna ni ona odgovor a njeno objašnjenje je da su u pitanju osjećaji koji se ni ne mogu opisati riječima. Inače Slađanu koja je vodila emisije na Avali, Prvoj i B92 gledaoci su zadnji put imali priliku da gledaju prije dvije godine u Osvrtu koji se bavi najvažnijim dešavanjima u Srbiji. Razlog tome je što je ona odlučila da se povuče iza kamere i radi kao urednik.