Djeca su ukras svijeta, to možemo slobodno reći, to je sigurno jedna od najpoznatijih ali najistinitijih izreka. Djeca su iskrena bića koja će reći sve što znaju, nikada oni neće nešto sakriti, jer su to nevina bića koja nisu naučena na surovost ovog svijeta.

Nekada neka pitanja mogu da budu jako smiješna, ali i istinita. Imali smo priliku više puta čuti neke urnebesne odgovore da li na tv-u ili na internetu ili uživo da se uvjerimo na pitanja koja nam postave djeca ili na koja odgovaraju.

Najviše se smijemo djeci u vrtićima, jer oni tek upoznaju svijet i mnogo toga ih zanima u životu. Jedan dječak je imao pitanje u vrtiću da da na sebi svojstven način kratak ali precizan odgovor, a kad su ga pitali ko je predsjednik države, malac je rekao da je LOPOV.

Djeca često ponavljaju riječi koja čuju od svojih roditelja, baš kao što je slučaj u ovoj priči bio. Na internetu možemo naći zaista domišljate i smiješne odgovore na razne zadatke.

Djeca se uvijek znaju izvući iz situacija, a u nastavku teksta vam donosimo jedan zanimljiv odgovor koji je dao dječačić a vezan je za današnju temu.

Ovo je početak vrtića ili osnovne škole pretpostavljamo, obzirom da se radi o operacijama sabiranja i oduzimanja.

Pitanje učiteljice je glasilo Ako je tata pojeo osam kolača, a mama tri manje, koliko su zajedno pojeli?

Dječačić je bio domišljat i nasmijao sve, jer je napisao da su pojeli TEPSIJU. Nije ništa loše rekao dječačić, to se vidi, tepsija dobre torte će sigurno nestati za sat vremena i zato je malac odgovorio da su pojeli tepsiju.