Kada god spomenemo Vesnu Zmijanac, onda je i ljudima jasno da je ona pjevačica koja je napravila mnogo uspjeha, te koja je izuzetno atraktivna žena kako je nekada ranije to bila, tako i sada kada je već u godinama.

Uvijek je Vesna imala posebnu energiju, pa u vrijeme kada je ona bila mlađa, mogla je da bude sa kim god je htjela, ali je ipak malo ko i spominjao njen brak sa Vladom Jovanovićem koji je doktor ekonomskih nauka.

Vlado je sa njom dobio kćerku koja je njen svijet čitav danas, a svima je i jasno da je u pitanju popularna Nikolija koja je krenula stopama svoje majke, te koja se bavi sa muzikom. Malo ko je imao priliku da pogleda kako je to izgleda prvu suprug od Vesne Zmijanac, dok se jedna stranica na drušvenim mrežama odlučila da malo prisjeti kako su izgledali Vlado i Vesna, te njihova tada mala Nikolija.

Oni su tada bila jedna skladna porodica, a također su svi smatrali da je on veoma zgodan i pravi frajer ako je suditi po ovoj fotografiji. Privatni život od Vesne Zmijanac je tokom svih ovih godina mnogo interesovao javnost, pogotovo u vrijeme kada je ona važila za veliku zavodnicu.

Vlado Jovanović se ipak nije pojavljivao u javnosti godinama, a Nikolija sada ima svoju porodicu i sa svojom majkom je u veoma dobrim odnosima, te je Vesna mnogo ponosna na svoju kćerku zbog svega toga što je uspjela da ostvari u svojoj karijeri i svome privatnom životu.