Pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić je na muzičkoj sceni već blizu pola vijeka, te iza sebe ima zaista sjajnu karijeru sa velikim brojem hitova, te mnoge njene kolege smatraju da ona ima sjajan glas i nevjerojatan talent i znanje pjevanja, te da njene pjesme ne može niko otpjevati ni približno kao ona. Ona je posljednjih godina najviše angažovana kao član žirija u Zvezdama Granda, te se i tu može vidjeti koliko je ona uvažena, kako od kolega, tako i od samih takmičara. Za Snežanu se kaže da je svoju karijeru počela već sa 10 godina, te je već tada bilo mnogima jasno da ima jedinstven glas, tako da je do sada ona u narodnoj muzici ostavila veliki i neizbrisivi trag, te se smatra za jednu od najvećih dama na regionalnoj estradi.

Snežana tokom karijere nije često mijenjala svoj imidž i stil oblačenja, kao ni način šminkanja, te su se mnogi navikli na njen izgled koji je isti decenijama. Ipak, ovih dana se na društvenim mrežama pojavilo par njenih fotografija koje su iznenadile mnoge, neki su ostali i u šoku, jer je pjevačica na njima u drugačijem izdanju nego što smo navikli od nje.

Na fotografijama Snežana ima baš kratku frizuru i skoro da je ošišana do glave, a slika je nastala tokom devedesetih, kada je Snežana bila veoma popularna, ali se ipak malo ko sjeća ovog njenog izdanja. Ipak, ove slike su izazvale veliki broj pozitivnih komentara njenih fanova, ta su mnogi isticali kako joj kratka kosa stoji izvrsno, te da sa takvom frizurom dolaze do izražaja njene lijepe crte lica.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here