Ovaj bračni par kaže da je njihova veza zapisana u zvijezdama, nakon što je muž zapasio sebe na jednoj fotografiji svoje žene koja je nastala prije 23 godine, kada se nisu ni poznavali. Je, koji danas ima 35 godina, i Ksue, su 2000. godine sa svojim porodicama posjetili Kingdao, u istočnoj Kini. Oni su sada u braku više od pet godina, a tada su bili tinejdžeri koji se nisu poznavali. Na fotografiji se vidi mlada Ksue u bijeloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je je rekla kako ga  je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala na istom mjestu, tog istog dana:”  Kad sam vidio fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po cijelom tijelu. To je bila moja poza za fotkanje – rekao je za “Sina News” i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

Je, koji je danas otac bliznakinja je rekao kako je jednog dana kod svoje tašte gledao stare fotografije svoje supruge, da vidi na koga im djeca više liče, i tada je ugledao sebe u uglu jedne fotografije pa je uzbuđeno uzviknuo:” Znao sam da je i moja supruga bila u Kungdau na odmoru, ali ostali smo na tome jer se tad nismo poznavali” – rekao je objasnivši kako su ga prošli trnci kad je video fotografiju. Ovaj par se upoznao 2011. godine, te su se vjenčali godinu kasnije, te kažu da su oboje iznenađeni ali i sretni jer vjeruju da je njihov brak sudbina:

” Moja supruga kaže da ne znam da budem romantičan. Pokazati ću joj romantiku” – rekao je Je koji je fotografije objavio na društvenim mrežama, a one su postale viralne:” Čini se da je Kungdao zaista jedan od najposebnijih gradova (za nas)” – rekao je. – ”Kad djeca porastu, posetiti ćemo Kungdao ponovo i cijela porodica će se tamo fotkati” – zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here