Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je bila u početku pete sezone Zadruge. Nedavno je morala da napusti rijaliti zbog zdravstvenih problema, a tek je prošlo tri sedmice od njenog učešća i ulaska. Kada je izašla napolje, primjetila je da se njena prijateljica iz rijalitija Parovi Dalila Dragojević udaljila od svog supruga Dejana Dragojevića.

Svakog dana sve više i više Dalila provodi dane i vrijeme sa Filipom Carem, s kojim je mnogi povezuju proteklih mjesec dana. Aleksandra je u jednom intervjuu izjavila da je morala na neko vrijeme da izađe iz rijalitija zbog terapije koju prima. Ta terapija i liječenje nisu mogli nikako da se usklade sa rijalitijem, zbog čega je izašla. Nakon tih terapija i liječenja, Aleksandra bi trebala da miruje pa zato svakako ne bi mogla da boravi u Bijeloj kući sa ostalim zadrugarima.

Kako je rekla, sada je dobro i sve je uredu. Međutim, s obzirom da je Aleksandra Subotić kao i njena mama Ljuba Pantović u super odnosima sa Dalilom i Dejanom, novinari su je odmah upitali za nešto detalja vezano za njihov brak. S obzirom da je i sam Aleksandra bila u vezi i vanbračnoj zajednici sa Davidom Dragojevićem, Dejanovim bratom, pomislili su da ona možda ipak nešto više zna o cijeloj toj porodici.

Kako je otkrila, oni novac zarađuju najviše od toga što su svaki drugi dan izbacivali videa na svoj zajednički youtube kanal i da su bili tome dosta posvećeni kada su bili napolju. Isto tako, otkrila je da zna da je to bio njihov zajednički novac, te da je to jedino što zna o njihovim finansijama.