Zvezde Granda su emisija koja je u posljednje dvije decenije, apsolutno samljela svu moguću konkurenciju kada je u pitanju pronalazak mnogih mladih muzičkih zviezda, koje žele postati pjevači jednoga dana. Od 1998 godine do danas, ova jako gledana emisija je iznjedrila jako veliki broj uspješnih pjevača, koji su Saši Popoviću donijeli pravo malo bogatstvo. Darko Lazić, Milan Stankovbić su samo neki od njih. 

Kada govorimo o uspješnim pjevačima koji su nikli u Zvezdama Granda, ne možemo a da ne pomenemo Džejlu Ramović, mladu bosanku iz Goražda koja je do sada odnijela najveću i najbrutalniju pobjedu u istoriji ovoga takmičenja. Njoj je mentor iste sekunde postala Marija Šerifović, i odmah na startu samog takmičenja znalo se da je to dobitna kombinacija. 

Džejla je pomela u roku od odmah, a Marija Šerifović ju je odmah povela sa sobom na turneju, te su odmah krenule priče kako su njih dvije u emotivnoj vezi. Odmah su otišle za Ameriku, a prateći njihove Instagram profile, atmosfera između njih dvije je bila više nego prisna. Sada je ova priča došla i do Džejlinih roditelja koji su poludili od ove kombinacije, dok MArijin otac kako je izjavio za srpske medije prije par dana, nema ništa protiv njih dvije u emotivnom smislu.

Sada se oglasila i sama Marija Šerifović, koja je trenutno u Americi na odmoru, i koja je rekla da nema šanse da se porodice od njih dvije zavade, zbog lažnih novinarskih sumanutih ideja. Kada su je upitali sa kime je na odmoru, ona je rekla: “Čik pogodite”.