Srpska popularna pevačica Jelena Karleuša važi za jednu od modnih ikona današnjih vremena, te uzor mnogim mladima. Poznato je da su ječerašnji izbori za ovu državu od velike važnosti. Održani su predsednički, vandredni parlamentari i izbori za skupštinu Beograda, kao i u još 13 gradova i opština. Svi mediji su pomno ispratili sva dešavanja , a na sreću mnogih na glasačkom mestu pojavile su se i brojne poznate ličnosti.

Naime, jedna od onih koja uvek privuče najveću pažnju na sebe i druge nekako ostavi u seni je svakako Jelena Karleuša. Jelena je javnosti poznata po jedinstvenom stajlingu , te se pevačica ne ustručaje da se u javnosti pojavi i kao malo slobodnije obučena.Opšte je poznato da je Karleuša neko ko pomno prati svetske trendove , ali mnogi su se sada upravo zapitali jedno, a to je da li je možda preterala i pomešala godišnja doba?

Specijalno spremljena odevna kombinacija za izlazak na biračko mesto ostavila je u čudu sve prisutne. Ipak pored toga mnogi nisu mogli a da ne primete šta je to Jelena obula. Ističemo, Jelena se na glasanju pojavila obbučena u bež kaput i šeširom na glavi, ali ono što je mnogima zasmetalo je ipak mrežica koja je padala preko lica. Iako svi znamo da je napolju poprilično hladno , mnogima je šokantan bio prizor sandala na Jeleninim nogama, te su ostali u čudu. Pop zvezda Jelena Karleuša danas je oko 14 časova, glasala na izbornom mestu u beogradskoj opštini Savski venac i ispunila svoju građansku dužnost. Glasala je na biračkom mestu u Školi za dizajn u Krupanjskoj ulici na Dedinju.