Uprkos svim lošim stvarima koje su se izdešavale poslije famoznog intervjua kod Opre Vinfri i slobodno možemo kazati, loše reputacije koja je prati, mnogim ženama lijepa Megan Markl još uvijek uzor u dosta toga.

Svaki njen pokred pod budnim je okom cijele javnosti, a pored interesovanja za kraljevske teme, mnoge zanima od toga šta nosi, koje frizure su joj omiljene, pa sve do toga kako odražva svoju liniju, ali i besprjekoran ten.

Ustvari, u toku posljednjih godina, Megan je uzor i kada su u pitanju plastične operacije, ali istina je da Megan jeste ljepotica, ali nije cijela prirodna tako kao što se i mislilo.

Iako o njima nikada nije otvoreno govorila, fanovi tvrde da je Megan na samom početku karijere izgledala potpuno drugačije nego danas. S njima su se složili i svi stručnjaci, estetski hirurzi koji smatraju da je Marklova itekako radila na svojem licu.

Dakle, oni su uporedili stare i nove fotografije, kako bi otkrili šta je sve Megan mjenjala.

– Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči i njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je dobrog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim – izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva.

Za njen nos se smatra da je rađen, na njenim fotografijama iz tinejdžerskih dana jasno se vidi da je imala deblji i veći nos. Isto tako smatra da je korigovala jagodice kao i oblik vilice.

Dok neki smatraju da su razlike vidljive, drugi ipak misle da još uvijek izgleda lijepo i ono najbitnije prirodno.