U današnjem nastavku ovog članka dotaći ćemo se jedne zanimljiive teme , a koja se tiče javne scene . Međutim , danas u vremenu u kojem živimo jako je teško čuvati vlastitu privatnost i kada niste javna ličnost s obzirom da na svakom ćošku možete da pronađete kameru. Čak su danas i web kamere koje se nalaze na vašim računare sklone hakovanju , pa neko može preko toga da vvidi sve što se dešava u vašem domu.

Sva sreća pa jedan običan čovek nije toliko zanimljiv za komentarisanje , pa i nema toliko načaja za osmatranje , osim ako je u pitanju neka nelegalna radnja. Imamo i trenutak kada se radi nešto blesavo i neobično , a nalazite se na javnom mestu ,odmah će se naći neko ko će taj trenutak da sa telefonom zabeleži , pa da eksponira na društvene mreže , te ej sekunda dovoljna da se rasprostrani na sve strane. Takva dešavanja svakako naprave posebne probleme , a oni koji se sa ovim problemom bore svakodnevno su poznati ljudi , koji u svakom trenutku moraju da vode računa o tome gde su i kako se ponašaju , te ne mogu da vode normalan život bez kamera.

Takav je i čuveni Nenad Okanović koji je tek nedavno izašao u javnost sa suprugom. Naime , njegova supruga je Željana Okanović , a zajedno su još od srednjoškolskih dana , tačnije pre dve decenije , te su poprilično srećni. Njih dvoje su izgradili i porodicu , ali se Nenad trudi da ih drži sve dalje od očiju javnosti , kao i od pritiska medija. Nedavno je fotografisan sa suprugom prije koncerta italijanskog pjevača po imenu Andrea Bocelli i svi su pohvalili njihov stajling i ljepotu njegove supruge. Vaša mišljenja o ovom paru pišite u komentare.