Diva Jelena Karleuša je ovog puta na sebi imala narandžastu haljinu, kao i tange u istoj boji, a veliki broj ljudi su se šalili na račun njene torbe i sandala, koje su u zbiru koštale 2.070 eura.

Pop zvijezda Jelena Karleuša je raspametila svojim izgledom u narandžastoj kombinaciji i niko nije ostao imun na ovaj provokativan prizor. Jednom prilikom folk pjevačica Dara Bubamara aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, kazala je Narandža boli, pa su mnogi to i iskoristili u komentarima, misleći na Jelenine skupocjene narandžeste komade.

Jelenine Versaće torbice i sandale u narandžastoj boji stvarno mnogo koštaju, tako da je JElena je za torbicu iskerširala 1.080 eura, a za sandale 990 eura, što je ukupno 2.070 eura.

Ipak, na samom kraju, da je Karleuša pravi mag kada je u pitanju kombinovanje skupih i pristupačnijih odjevnih predmeta, pokazala je i u svojoj čuvenoj kombinaciji. Narandžasta haljina od koje doslovno padaju vilice na zvaničnom sajtu pretty little things. com košta 20 eura na popustu dok joj je originalna cjena samo 25 eura.

Kako to izgleda Jelenina famozna narandžasta kobinacija, možete pogledati u članku.

Bilo kako bilo, Jelena je poznata po svojim kobinacijama koje skoro svaki dan objavljuje na društenoj mreži Instagram i na taj način počasti sve svoje fanove. Obično su to odjevne kombinacije koje pokazuju više nego što bi trebale, ali to je Jelena i navikli smo na nju takvu.