Rijaliti programi su danas top tema, i svakako jedan od top 3 TV sadržaja koji se gleda u cijeloj regiji. Ljudi su apsolutno zaluženi sa Zadrugom i sa Parovima, i na neki način se poistovjećuju sa osobama koje su u najmanju ruku diskutabilnog karaktera. Kriminalci, starlete, propali muzičari i sportisti, sve je to što možemo da pogledamo u jednom rijaliti programu. 

Rijetko kada tu zaluta neka školovana i emancipovana osoba, koja jednostavno se ne sviđa gledaocima, i jako brzo ispadne iz same konkurencije. Ovaj podatak nam samo govori u kavom se društvu nalazimo, i u kakvom vremenu uopšte i živimo. Danas govorimo o Divni DNK, koja se pojavila u prvoj sezoni Zadruge, i koja je apsolutno pobrala sve simpatije gledalaca. 

Žena koja ima fizički hendikep, i koja je imala grbu na leđima i razroke oči, naišla je na sažaljenje kako samih ukućana, tako i samih gledalaca koji su je sa svojim glasovima gurali prema naprijed iz sedmice u sedmicu. Ona je u tom rijalitiju započela i romasu sa markom, i svi su vjerovali da je to naštimano, ali njih dvoje su se i vjenčali nakon što su ispali iz rijalitija. 

Započeli su zajednički život, a Tijana Ajfon joj je obećala i operaciju grbe, koju nikada nije ispoštovala. Na taj način je samo pobrala poene publike koji su joj zapravo i trebali. Danas Divna i MArko žive na selu, imaju dvoje djece, gaje domaće životinje i tako nekako i preživljavaju. Evo kako Divna DNK izgleda danas. Sjećate li se vi ove simpatične žene?