Najpoznatiji glumački par u Srbiji su Sloboda Mićalović i Vojn Ćetković koji su zajedno već 17 godina i uživaju u svojoj ljubavi koja je krunisana i djecom. Malo je poznato da je Sloboda i prije Vojina bila u ozbiljnoj vezi sa jednim drugim poznatim muškarcem režiserom Jugom Radivojevićem.

On sam je to potvrdio u jednom intervjuu a iz njegovih riječi se može vidjeti da i danas gaji prema glumici ogromno poštovanje. Rekao je da su njih dvoje imali lijepu vezu i da je izuzetno cijeni te da mu je drago što njena karijera naprosto cvijeta. Jugo je istakao kao on voli žene a posebno glumice zato što iz prve ruke zna koliko je to težak i zahtijevan posao posebno onima koje imaju i porodicu i djecu.

Dodao je da je moguće da se i on sam uglavnom druži sa ljudima koji pripadaju glumačkon svijetu upravo zbog toga što nije imao vremena da se druži sa nekim drugim ljudima. Ono što je interesantno u životu poznatog reditelja je da je prije veze sa Slobodom bio sa glumicom Milenom Vasić sa kojom je raskinuo ali su se ponovo godinama kasnije zaljubili i sklopili brak.

Kada su u pitanju Sloboda i Vojin jednom prilikom je on ispričao kako je izgledao njihov prvi susret. To je bilo na snimanju Zone Zamfirove kada je Sloboda još uvijek bila student i on je tada nije posmatrao kao lijepu ženu nego kao nekoga ko će igrati s njim na filmu. Tek poslije su se njih dvoje zbližili i zavoljeli a Vojim je rekao da ona nije bila oduševljena njime kada ga je prvi put vidjela ali da se on ponadao da će se smekšati što se očito i dogodilo.