U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču . Naime , poznato nam je da su blizanci uvek nekako povezani na poseban način , te da jasno osete kada drugome teško ili kada su u nekoj lošoj situaciji. Međutim , iako od malih nogu dele sve , mnogi bi rekli da su ove dve sestre malo preterale , te ovu frazu previše bukvalno svatile , jer su njjih dve se odlučile da pored svega u životu dele i istog muža.

Naime , Ana i Lusi , jednojajčane blizanke , koje važe za one blizankinje koje su u potpunosti identične. One danas imaju po 35 godina , te na iznenađenje mnogih dele zajedničkog verenika , što je još šokantnije , obe pokušavaju da zatrudne sa njim i to u isto vreme. Ističemo da su njih dve izjavile za tamošnje medije da nisu u stanju da se razdvoje , jer su navikle da sve rade zajedno . Naime , pored toga što imaju zajednočkog verenika, one se isto šminkaju , isto oblače , vrše nuždu u isto vremme , te se u isto vreme tuširaju. Sa verenikom su već 11 godina , te svaku noć u krevetu spavaju zajedno.

Ističemo da su i snimili seriju , te da je javnost mogla da vidi kakav je to njihov život. Njih dve su sad poželele da ostanu u drugom stanju , ali žele to da se desi u istom trenutku , jer jedna ne bi mogla da podnese činjenicu da je jedna trudna , a druga nije. Naime , nnjihov verenik kada ih je zaprosio uradio je to sa dva prstena , koji je imao po tri dijamanta.